Verbouwen

Wilt u gaan verbouwen? Dan is het goed om daar een vakman bij te betrekken die het totale proces overziet. Vanuit mijn ervaring weet ik kansen en risico's vroegtijdig te herkennen en mee te nemen. Ik kan u helpen met een strakke planning, kwaliteitsbewaking en selectie van goede vaklui.

Advies

Wilt u uw verbouwing zo veel mogelijk zelf organiseren, dan kunt u uw ideeën met mij bespreken en zo kan ik u tips en adviezen geven waarmee u uw project goed kunt aanpakken.

Begeleiding

Wilt u zelf uw vaklui inhuren en aansturen, maar vindt u ondersteuning van een vakkundig bouwcoördinator wel prettig, dan kan ik desgewenst ook uw hele verbouwing begeleiden. Ik help u met de planning en kwaliteitscontrole

Coördinatie

Geeft u liever uw gehele project uit handen? Dan kan ik de klus in zijn geheel aannemen. Ik zet gespecialiseerde zelfstandige vakmensen in met wie ik graag samenwerk omdat zij goed werk leveren. Ik ben dan uw aanspreekpunt en coördineer alles. Doordat we werken op basis van aanneming weet u vooraf precies wat het u gaat kosten, wat u daarvoor krijgt en wanneer het werk klaar is.